Vi skapar nya synvinklar

Varje hem förtjänar att visas för världen från sin bästa sida. Inte tillgjort och omredigerat, bara rättvist vinklat så att intresserade bostadsletare kan få ett ärligt första intryck. Och varje hem är unikt. Därför lägger vi extra omtanke och tid på att hitta varje bostads känsla i vinklar och vrår, karaktärsdrag och ljusinsläpp. Hur blir du välkomnad av solen i köket på morgonen? Hur ser utsikten ut från hallen, det första du ser när du kommer hem? Intryck du kanske inte tänker på vid ett första besök, men som du definitivt kommer att uppskatta varje dag om du flyttar in.

”Att se hur ljuset faller i ett rum gör det enklare att flytta in i tanken.”

Inför varje fotografering går fotograf och inredare igenom vad som är bostadens viktigaste egenskaper och tillgångar värda att lyfta i foto eller film. Det kan vara vackra materialval, en fantastisk utsikt eller det fina området runtomkring. Saker som vi vet kommer att betyda mycket för den framtida köparen. Väl på plats tar sig fotografen en stund att gå runt och känna in, hitta vinklar och ljus. För att komma nära och visa det unika med just detta hem.

"Norra Klevaliden 4 var en av höjdpunkterna att fotografera under 2020. Att se utsikten och horisonten ändra karaktär under solnedgången var helt magiskt."

"I det här projektet jobbade vi med statister för att iscensätta hur en vardag för en småbarnsfamilj skulle kunna se ut"

"Klassiskt med vackra detaljer i original, modifierat till ett modernt hem med plats för familj och många vänner."