Så här gör vi

Att sälja sin bostad är en stor affär såväl i pengar som känslor. Vi är övertygade om att det blir bäst för alla att ta det i ett lugnt tempo och lägga energi på att verkligen lyfta fram hemmets själ. Det kan vara nyaste nytt eller ha många år på nacken. Det kan ligga mitt i stan eller med ängar som utsikt. Vi ser wow-faktor såväl som potential och lägger stor vikt vid en ärlig och trygg process. Från värdering och tidsplan till visning, budgivning och det juridiska. Vi jobbar på ett annat sätt än andra. Och det brukar bli väldigt bra.

Vi tar inga genvägar

De flesta som letar ny bostad vet ungefär vad de vill ha. Storlek, område och så vidare. Vi erbjuder flera olika bevakningssätt och marknadsför våra bostäder digitalt, både brett och till utvalda målgrupper. Varje bostad presenteras på webben och i ett gediget magasinsliknande prospekt. Stylat, fotat och beskrivet av riktiga proffs.

Vi ger mer tid

Att köpa eller sälja sin bostad ska kännas bra i magen. Hela vägen från första kontakt till nyckelbyte. Därför tar vi det i ett lugnare tempo än många andra mäklare. Från första mötet till förberedelser, presentation, visning och budgivning. Hos oss får det ta tid, för att det ska bli riktigt bra. Det vet vi av erfarenhet att både du och din framtida köpare vinner på.

Möt våra mäklare

”En bostadsaffär ska kännas bra i magen, från första kontakt till nyckelbyte.”

Inredare

Skribenter

Fotograf