Mäklarna med mer tid

Mer uppmärksamhet till varje hem och en trygg resa för både säljare och köpare. Det är Västanhems grundtanke. Lite annorlunda än andra mäklare, mer hållbart och med högre kvalitet hela vägen. Vi ger inte en buckla till månadens mäklare, i stället jobbar vi tillsammans och låter alla göra det de är bäst på. Vi jobbar inte varje helg utan låter livet få ta plats och tror på frihet under ansvar.

”Tillsammans har vi mäklare över 100 års erfarenhet av bostadsmarknaden i Jönköping.”

Mäklarens jobb är självklart att kommunicera bostadens alla fördelar, men också att belysa det som behöver fixas. För oss är det viktigt med en ärlig och transparent process, tydlig budgivning och snabb återkoppling. Vi tummar aldrig på kvalitén. Därför gör våra mäklare inte allt. Att styla, fota och skriva om de hem som ska säljas finns det andra som gör bättre. Vi har våra egna experter på det.

Det är en stor sak i livet att sälja ett älskat hem eller flytta till ett nytt. Därför gör vi alltid det lilla extra för att alltifrån presentation och visning till kontraktsskrivning ska bli något speciellt att minnas. Hos oss ska du känna dig väl omhändertagen.

Sälj med oss